Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
   Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: Тъмната страна на зодия Близнаци

     " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Тъмната страна на Близнаците.
Прочетете още
 

Всеки един зодиакален знак има своите недостатъци, тъмните си страни (не можем всички да сме идеални и страхотни във всичко, нали?), по този начин и Близнаците имат своите отрицателни петна на база лунната астрономическа карта. Колкото и оптимистични и ангажиращи да бъдат, Близнаците също могат да станат нервни и тревожни от цялото това непрекъснато придвижване, което се случва в мозъците им. Ако не могат да намерят удобен, действителен метод да изкарат своите хрумвания и неспокойствие, те могат да се почувстват задушени, разочаровани и афектирани.

Когато Близнаците стартират да се занимават със своите пристрастености и милионите неща, които притеглят вниманието им, те от време на време могат да наподобяват инертни, не успявайки да изградят солидни проекти или да се погрижат за ежедневните отговорности или задължения в интерес на преследването на своите цели. Това може да сътвори проблеми в техния сантиментален, фамилен и професионален живот, макар че Близнаците  са склонни да бъдат всеотдайни и лоялни любовници и отдадени чиновници.

Колкото и да са прозорливи, Близнаците също могат да наподобяват комплицирани и разсеяни, в случай че се наемат да правят прекалено много неща едновременно, а това води до спорове сред концепциите, проектите и решенията. Примерно, в случай че на един Близнак му предложите повече от две бизнес предложения, множеството представители от този въздушен знак ще влязат в несъгласие със самите себе си. Ето за какво някои хора споделят, че Близнаците може да наподобяват, че имат две лица или дуални, спорни персони. Заземяването е значимо за Близнаците, с цел да могат да се успокоят малко и да се балансират още веднъж. Според астролога и хипнотерапевт Патриша Ланц, Близнаците са склонни да работят без да се преценяват с другите и не изпитват никаква виновност или разкайване.

Тъмната страна на Близнаците може да наподобява като мода, като се имат поради преобладаващите тематики в обществото: злословия за звезди, мръсни трикове в бизнеса и политиката, повърхностното над същинското, краткосрочното задоволство над дълготрайните достижения. Мъдрият Близнаци се учи от тези клопки и употребява този искра за работа за по-висши цели.

Меркурий е шеф на Близнаци, тъй че известията и триковете за усещане са неговата среда. Този въздушен знак лети по автомагистралата на живота непоследователно, което значи непрекъсната смяна. Близнаците си играят с действителността, от време на време нараняват другите, умишлено или не. Умът им може да поддържа две отзиви, видимо спорни, по едно и също време. Тази линия е потребна, когато се има поради парадоксалната природа на живота, само че когато вървят от тъмната страна, Близнаците наподобяват ненадеждни.

Прочутият комизъм, подигравателен, а от време на време и подигравателен на Близнаците помрачава близките, когато се употребява като оръжие против всеки, който се изпречи пътя им. Тъмна страна на Близнаците може да токсини въздуха в работната среда на работното място или група от другари, в случай че долови, че се плетат интриги или злословят зад тила на множеството представители на Близнаци.

Много хора одобряват, че Близнаците имат доста персони или са „ две персони “, тъй като „ Близнаците “ съставляват техния знак. Това обаче не е правилно. Близнаците имат голям брой ползи. Например, те може да обичат да четат книги и да остават сами, само че може също да вървят на купони или да скачат с парашут. Те са изменчив знак. Това значи, че те нямат закрепен темперамент и че ще го трансформират съгласно други знаци. Следователно те имат двойна природа и не са двулични. Думата лицемерен има негативна конотация, нормално показваща машинация и не е вярно да се слагат като етикет на зодия Близнаци. Ето за какво е значимо да разберете, че Близнаците имат голям брой ползи и персони и не са двулични единствено тъй като имат голям брой натури.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР